fotobomb


kalkis

frank HAHAHAH fyfan va fuul xD (grönan)

haha guud va glada ni är x) och vart är alla andra :O(grönan)

åh polly va gott,åh polly va gott,åh polly va gott,åh polly va gott,åh polly va gott,

putt tävling, jag kom inte med haah :P (golfläger,,min  tränare som ligger)

haha mike min IDOOL ;D

amandaa :)<3


haha flummbild


anton,jag amanda


haha vet inte vad jag gör xD

trosa m becca, påvag till the bitch


haha tjokisaar

HAHAH kan inte sluta garva x)

michelle kör bill ;O

ahah sötnosen

saknar min ÄLSKLING!

det va ett tag sen

har inte skrivit på ett tag men har inte haft tid och lust men NU ;) kan berätta lite snabbt vad som hänt
I måndags, va jag, paddan, pelle, michelle, rebecca, tobbe, elly simon och frank på grööönan, det va as nice vi hade kul och jag åkte nästan allt förutom fritt fall för den va avstängd "/
I tisdags, vad gjorde jag då? haha juste va med michelle rebecca och tobbe vi hade tråkigt och åkte lite moppe sen bestämmde vi oss för att åka upp till "kalkis" det är ett ställe där jag bor och för länge sen jobbade folk där och sprängde i bergen där för att göra sand (?) det är lite småläskit där med den är som en lite sjö där som är aaas fin helt klart vatten !
sen närmare mot kvällen såg vi nått fett skumt hus vi gick närmre och hörde nån som gick i huset och blev SKIT  rädda hahah sen kom pelle och vi smög runt det där jävla huset och vi höll på att kissa på oss men sen visade det sig att det va vatten som läckte från taket som lät HAHAH  så himla stöörda.
I onsdags, åkte jag och becca in till stan jag handlade lite sen ålte vi in till kunsholmen och köpte en vattenpipa, ahha sjuukt nice juh HAHA  sen åkte vi till sunnerby och träffade michelle, tobbe och paddan vi satt hos paddan och rökte lite pipa och det va myys :)
I dag (torsdag), gick jag upp vid 8 för att åka till golfen, vi tränade en timme (som vanligt) och det gick braa. kom hem mötte rebecca och vi åkte upp till sunnerby med mopparna och träffade tobbe och michelle och vi umgicks haha men ska äta nu får se vad som häänder senare puss på er



svar på en fråga.

sandra om shopping idag:
jätte bra blogg tjejer, men varför skriver aldrig dom andra ? :) trevlig efetr middag

SVAR: jaa anledningen till att det bara är jag alexandra som skriver i bloggen just nu är för att både julia och daniela är utomlands, julia är på irland och daniela är i seriben. och jag försöker stara upp denna blogg ;)
nu tycker jag att mina älsklingar ska komma hem saknar er jätte mkt!

shopping idag





det va dat jag fick med mig hem idag ha en trevlig dag alla söta puss på er / Alexandra


hissar/dissar


1. pojkvän -det är nog det mysigaste som finns att ha någon vid sin sida som alltid finns där och som man verkligen älskar mest av allt. en pojkvän man kan skratta, gråta med jaa allt  fyfan det vill jag ha!

2. glass på sommaren -
ååh det är det bästa när det är sjukt varmt så sitter man på stranden med en kall mjukglass fan va nicee

3. moppe - jaa det är så soft att bara kunna ta moppen när man vill åka nån stans slippa vänta på den där fucking bussen som kommer så sällan ;)


1. för mkt perfym - usch det är det äckligaste när man typ sitter på bussen så är det en tant som sitter framför och hon stinker så mkt tant perfym så man får ont i huvet! + att perfymer luktar inte gott häller nej blääää.

2. "pappor" som flörtar och visslar efter oss tonåringar - när man går på stan så kommer en bil åkandes förbi med en familj så kollar "pappan ut och visslar efter en fynan säger jag bara hans fru och barn sitter lixom i bilen + att han är kanske runt 40 år!. sen om man typ tar ut pengar i en bankomat så står det ett barn med sin pappa och han kollar och flörtar usch,  ragga upp nån i din egen ålder för fan !

ny blogg

hej alla sötnosar alexandra här, nu har jag, daniela och julia fixat en helt ny blogg tsm. vi kommer skriva om allt möjligt kul och hoppas att så många som möjligt gillar det vi skriver o s v ;)
läs och kommentera nu sunshines



känner ni sommaren, kolla på bilden och lyssna på låten


RSS 2.0